Om oss


Centret startade i aug 2018 och strax före jul 2018 blev det klart med alla tillstånd som behövs.

Det är Eva Gustavsson som driver centret. Eva är en go och glad tjej som vigt sitt liv åt att på alla sätt hon kan hjälpa utsatta djur - och främst då hundar. Hon har en bred erfarenhet av att jobba med hundar i över 30 år. Hon har ställt ut (schäfrar), varit figurant vid korningar och mentalbeskrivningar, tränat IPO, jobbat med lydnad och spårläggning mm, mm.

Hon har under många år tagit hand om hundar i sitt hem. Först i Skövde och sedan i Skallmeja strax utanför Skara. Hundratals är de hundar som fått ett nytt hem genom hennes försorg. Några har också fått stanna hos henne, då de av olika orsaker varit olämpliga för att omplaceras.Evas hjärta klappar lite extra starkt för vargar. En av hennes starkaste upplevelser är när hon tillbringade en dag tillsammans med vargarna i Kålmårdens djurpark. 


 Eva säger:
Min dröm och förhoppning är att, i många år framöver, få hjälpa djur som hamnat snett. Många tragiska saker får man se och uppleva. Hot är inte heller ovanligt. Men att få se ett djur som tappat all gnista bli hund igen - det är UNDERBART!

/Webbmaster

Vi tar gärna emot filtar och mattor
- det går åt massor.